Datum: 21-09-2017

Leerlingen en medewerkers hebben een mooi bedrag opgehaald voor de Stichting 4 Jason. De overhandiging gebeurt op sportieve wijze. 

Op donderdag 21 september gaan leerlingen Steff Visscher, Heaven Smithuis, Jan ten Velde en docenten Floor de Vries en Maarten Peddemos van de afdeling Sport, Dienstverlening en Veiligheid hardlopend richting Neede om daar aan Jason en zijn ouders de cheque van € 800 te overhandigen.

Naast een sponsorloop zijn er meerdere acties georganiseerd door leerlingen om geld in te zamelen voor Jason. Zo werden lege flessen verzameld voor het statiegeld en stond er een collectebus in de leerlingenkantine. Kijk voor meer foto's op www.facebook.com/hetstedelijkvakcollege.

Stichting 4 Jason

Door een ernstig ongeval loopt de 8 jarige Jason in 2016 een hoge dwarslaesie op. Na de spannende 1e periode waarin Jason vooral vecht voor zijn leven is er nu een periode aangebroken waarin hij laat zien dat hij een echte doorzetter is. Hij wil graag zo goed mogelijk deel kunnen nemen aan het leven. Hij doet enorm zijn best om dit voor elkaar te krijgen. De stichting wil Jason en zijn familie via crowdfunding en acties financieel ondersteunen maar ook behulpzaam zijn bij het ontzorgen van de familie.