Zit je op een andere school en overweeg je om naar Kottenpark te komen? Dan is het handig om op een aantal zaken te letten.

Doorstroom zonder diploma:

Wil jij overstappen van je huidige school naar Het Stedelijk Kottenpark? Dat kan, we willen dan graag met je in gesprek. Wat goed is om te weten is dat wij altijd het advies van je vorige school overnemen. Je kan dus niet in een hogere klas of op een hoger niveau geplaatst worden dan je op je ‘oude’ school geplaatst zou worden. We doen dit, omdat wij nog geen goed beeld hebben van jou, de school die je verlaat heeft meer gegevens.
 

→ Wil je doorstromen vanuit een andere locatie van het Stedelijk? Dan neem je contact op met de teamleider, leerlingcoördinator of decaan van jouw locatie.

→ Wil je doorstromen vanuit een een andere school dan het Stedelijk? Dan neem je contact op met onderstaande leerlingcoördinatoren:

Doorstroom met een mavo diploma

Wil jij na het behalen van je mavo (vmbo-tl) diploma doorstromen naar 4H bij Het Stedelijk Kottenpark? Dan komen we graag met jou in contact! 

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan jij moet voldoen om in te stromen namelijk:

  1. Je moet in bezit zijn van een mavo (vmbo-tl) diploma. 

  2. Je hebt dit diploma behaald met zeven vakken (een extra vak in de vrije ruimte). 

    1. Heb jij examen gedaan in 6 vakken in plaats van 7 dan kunnen we je alleen toelaten met een gemiddelde van minimaal een 6,5. 

De profielkeuze 4 havo is afhankelijk van de vakken die jij hebt afgesloten in je examenjaar op de mavo. 

Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden? Neem dan snel contact op met dhr. van der Sleen via bvdsleen@hetstedelijk.nl (leerlingcoördinator havo 4-5).