Online informatieavond Kunstklassen, Vooropleiding en W|D|T 

Woensdag 8 december a.s. online informatieavond

Informatieavond Kunstklassen en Wetenschap, Design en Techniek online

Informatieavond 8 december groep 8 leerlingen en ouders online

Dirk Palmero Bellers (3A3) is een knutseltalent

Ik ben Dirk Palmero Bellers (3a3) en ik heb meegedaan aan het programma ‘Super Surprise’.

Oud leerling, Esmee Mardjan speelt in The Sound of Music

De musical The Sound of Music is van 1 tot en met 5 december te zien in het Wilminktheater in Enschede. Voor de Enschedese Esmee Mardjan wordt het een thuiswedstrijd. Zij speelt de rol van Liesl, de oudste dochter van Maria von Trapp. “Het is echt een dro

Rutbeekdag brugklassers Kottenpark

Samenwerken is elkaar versterken. De sportdag op Het Rutbeek stond volledig in het teken van samenwerken. Allereerst de samenwerking tussen de sectie Lichamelijke Opvoeding en het buitensportbedrijf Buitenhoff.

Bericht uit de Tubantia over Keghart Krikour uit 6 gymnasium

Keghart Krikour (20) vlucht op zijn 14de helemaal alleen uit Syrië naar Nederland. Zes jaar later hangt in Enschede de vlag uit bij het huis waar hij nu met zijn ouders woont.

Imane stroomde af van gymnasium 6 naar havo 5, een succesverhaal

Ze stroomde in januari nog af van 6 gymnasium naar 5 havo. Op het eerste gezicht geen succesverhaal zou je zeggen. Totdat je haar levensverhaal kent. Imane Bouqaddour, leerling op Kottenpark, is een open boek als ze vertelt over alles wat haar in het leve

Domien Verbeek uit 6 Gymnasium heeft de 2de de prijs gewonnen van de MediaMusic Awards 2021.

Een jaarlijkse competitie waarin men op zoek gaat naar de tofste muziekproductie. Dé kans voor producerend talent om gehoord te worden De opdracht was om een productie te maken met de vocaal die gedownload kon worden.