Heb je je keus inmiddels gemaakt en wil je je aanmelden voor één van onze locaties? 

Dat kan op 10 en 11 maart 2020 van 17.00-20.00 uur tijdens de aanmeldingsdagen op alle scholen van Het Stedelijk Lyceum. 

Speciaal onderwijs

Zit je op een school voor speciaal onderwijs? Vraag je juf of meester dan advies welke scholen in het voortgezet onderwijs bij jou passen. Op onze locaties werken teams die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Ons Centrum voor Onderwijs en Ondersteuning kan je bovendien alles vertellen over extra begeleiding en hoe dat bij Het Stedelijk Lyceum werkt. Klik hier voor meer informatie.

Aanmeldingsformulier

Eind 2019 hebben alle basisscholen de aanmeldingsformulieren van Het Stedelijk Lyceum ontvangen. Vraag de groep 8 leerkracht van jouw basisschool naar een aanmeldingsformulier van Het Stedelijk Lyceum en vul dit samen met je ouders/verzorgers in. Kom het formulier op 10 of 11 maart 2020 inleveren op de locatie van jouw voorkeur.

Heeft jouw basisschool geen aanmeldingsformulier, dan vind je hieronder een aanmeldingsformulier dat je kunt gebruiken. 

NB. In tegenstelling tot wat op het aanmeldingsformulier staat, geldt voor leerlingen die zich aanmelden voor Innova en op Kottenpark de Kunstklas Theater willen volgen, óók dat zij pas geplaatst kunnen worden ná een selectie.

Er zijn twee soorten aanmeldingsformulieren die je kunt gebruiken. 

1) Print bijgaande aanmeldingsformulier uit en vul het samen met je ouders in en laat hen ondertekenen.

2) Gebruik het digitale aanmeldingsformulier wat je op de computer kunt invullen. Je moet het daarna dan alsnog wel uitprinten, omdat je ouders het formulier van een handtekening moeten voorzien.

NB. In tegenstelling tot wat op het aanmeldingsformulier staat, geldt voor leerlingen die zich aanmelden voor Innova en op Kottenpark de Kunstklas Theater willen volgen, óók dat zij pas geplaatst kunnen worden ná een selectie.

Heb je geen printer of lever je het liever digitaal in, dan kan dat ook. Sla het document eerst op en stuur het als bijlage naar communicatie@hetstedelijk.nl. Wij zorgen er dan voor dat jouw aanmeldingformulier tijdens de aanmeldingsavonden klaar ligt om van een handtekening te voorzien en om dit even met jou en je ouders door te spreken. Kom in dit geval dan zonder aanmeldingsformulier op 10 of 11 maart 2020 inleveren naar de locatie van jouw voorkeur.

In bijgaande aanmeldingsprocedure vind je meer informatie over hoe de aanmelding  bij een van de locaties van Het Stedelijk Lyceum verloopt.

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op:

Kottenpark       (053) 482 12 00
De Stedelijke Mavo   (053) 482 12 80
College Zuid   (053) 482 11 00
Innova   (053) 482 12 60
Het Stedelijk Vakcollege   (053) 482 13 00
Vakschool Het Diekman   (053) 482 15 01