Datum: 03-03-2022

Het Stedelijk Vakcollege heeft nu al bijna 2 jaar een goede samenwerking met MBO-vakschool SMEOT in Hengelo. Dit schooljaar mochten onze leerlingen het keuzevak domotica volledig volgen bij het SMEOT. Voor ons ook voor het eerst dat het keuzevak volledig op het mbo gegeven wordt, spannend voor ons maar helemaal voor de leerlingen. 

Onlangs was de laatste lesdag en dit hebben wij samen met leerlingen en ouders op een leuke manier afgesloten. Na het welkomstwoord van SMEOT hebben wij het keuzevak geëvalueerd met de leerlingen en hun ouders. Wat vooral naar voren kwam was dat de leerlingen het heel interessant, leerzaam en leuk vonden om dit keuzevak extern te mogen volgen. Tevens vonden ze het fijn dat ze nu al kennis maken met het mbo. Dit maakt de overstap naar het mbo veel makkelijker.

Alle leerlingen zijn geslaagd en mochten hun certificaat in ontvangst nemen. Deze kregen ze uitgereikt door de nieuwe directeur van SMEOT, dhr. A. Meeuwissen. Mooi  om de trots op de gezichten van de leerlingen en hun ouders te zien!