In groep 7 en 8 krijg je volop gelegenheid om op zoek te gaan naar een nieuwe school. Zo zijn er Doedagen en open dagen waar je sfeer kunt proeven en je vragen kunt stellen. Ook zul je jezelf vragen moeten stellen: Wat zijn mijn talenten? Hoe leer ik het best? Waar voel ik me het meest thuis? Dit zijn allemaal vragen die meespelen in het maken van een goede keuze. 

Waarom koos Mathise voor Innova?

 

Kennismaking

Heeft Innova je interesse gewekt? Maak dan een afspraak met de teamleider van Innova: Jonne Distel. Dit kan telefonisch via 053-482 1260 of per mail. We vinden het belangrijk om met elkaar dit gesprek te voeren. Onze visie op leren en ontwikkelen is specifiek. Het is belangrijk dat dit aansluit op het beeld en de verwachting van jou en je ouders. Daarnaast moet je bij Innova bereid zijn om vanuit eigen keuzes en verantwoordelijkheid te willen werken..

 

Aanmelden

Ben je na het kennismakingsgesprek nog steeds enthousiast? Dan kun je het aanmeldingsformulier invullen waarmee je je aanmelding officieel maakt. Deze vind je hier vanaf half december.

Wil je meer weten over de aanmelding en de plaatsingsprocedure die wij hanteren, klik hier dan hier.