Het Stedelijk.
Meer mogelijkheden voor iedereen.

Het Stedelijk is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, ook dat iedereen even veel kansen krijgt en op een gelijke manier wordt behandeld. Of je nu goed kunt leren, creatief, sociaal of een echte sporter bent, we helpen je groeien en ontwikkelen tot een zelfbewust persoon. Wie je ook bent, wij hebben een school die bij jou past.

Ontdek het stedelijk

Het laatste nieuws

Het Stedelijk Kottenpark

Jonas en Micha op naar de finale!

Jonas en Micha op naar de finale!
Het Stedelijk College Zuid

College Zuid stimuleert leerlingen om meer te lezen

Meer leerlingen aan het lezen krijgen. Dat is de insteek bij het bezoek van twee Twentse schrijvers aan College Zuid in het kader van Boekenweek 2024. 
Het Stedelijk Diekman

Kom jij ook meedoen met onze Masterclasses Praktijkonderwijs?

Geef je op!!!
leerling

Emma van Rooijen


Ik zit in het tweede jaar van het Kottenpark, een superleuke school! Eén van mijn dromen is om model te zijn. Hoe leuk is het dan om het gezicht te zijn voor de scholengemeenschap waar ik zelf op zit!

leerling

Enzo Arseni


Later wil ik acteur worden. Dan is het wel zo handig als je goed Engels kunt spreken. Daarom koos ik voor tweetalig onderwijs (TTO) op College Zuid. Ik zit nu in de tweede klas en spreek al veel beter Engels. Echt een aanrader deze school!