Wat fijn dat je er weer bent. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Wat is zin?

Zin, wat is nou zin? Zin kun je op veel manieren opvatten. Heb je zin in school? Wat is de zin van school? Welke zin heeft onze school? Als je zoekt naar de algemene betekenis van zingeving staat er: Het zoeken naar de zin, de bedoeling of het doel van het leven of van grote gebeurtenissen in het leven, of het trachten dit doel zelf te scheppen.

Dat is wat wij gedaan hebben binnen onze school. Niet groots. Niet op een rationele en logische manier. Maar net even anders. Op een kunstzinnige manier. Want een aantal leerlingen gaven namelijk aan graag meer kunst in school te willen zien. 

Daarom vroegen wij jullie naar je zin. Niet aan de hand van eigen woorden. Over iets waar je ontzettend lang over na moeten denken. Of wat je misschien helemaal niet weet. Maar naar de zin uit jouw lied. Een lied dat je in Coronatijd veel hebt geluisterd. Naar de zin in je lied op 2.02. Wat ontvingen wij veel #Zin!

Wat ontvingen wij veel #zin

Deze #zin delen we graag met je. Daarom zie je in de school posters met de #zininschool. Misschien je eigen zin, of van die van je klasgenoot of docent.

Wat is jouw zin?

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jouw zin!
Mail je zin naar communicatie@hetstedelijk.nl of deel je nummer via Spotify in je Insta Stories en tag @hetstedelijk.

Wie weet zie jij straks ook jouw zin in de school!