Datum: 09-07-2019

Alle leerlingen van de International School Twente (IST) die examen hebben gedaan in het IBDP programma (International Baccalaureate Diploma)  zijn geslaagd. Het is de eerste groep leerlingen van de IST die examen heeft gedaan in dit internationaal erkende programma.

 Een uitzonderlijke prestatie, zeker als dit wordt vergeleken met het internationale  slagingspercentage van 78,4%. Daarnaast is de gemiddelde examenscore van de leerlingen van de International School Twente ook boven de gemiddelde internationale score van leerlingen van andere scholen die het IB Diploma afnemen. Prachtige resultaten waar de school enorm trots op is. 

 Het International Baccalaureate Diploma, in Nederlands ook wel Internationaal Baccalaureate genoemd, is een intensief twee jaar durend pré-university programma voor leerlingen van 16 tot 19 jaar. Het IB diploma is door het ministerie van onderwijs erkend als een gelijkwaardig diploma aan het vwo-diploma. Met dit diploma kunnen de leerlingen terecht op wereldwijde universiteiten. 

Een enorme opsteker voor zowel de leerlingen als de school!