Datum: 31-05-2022

Dit jaar bestaat Het Stedelijk Lyceum 25 jaar. Op 2 juni staan wij met al onze leerlingen en collega’s stil bij deze bijzondere mijlpaal.

Het Stedelijk Lyceum vindt het belangrijk om voor álle leerlingen een ontmoetingsplek te zijn. Een plek waar leerlingen kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen.

In dat kader heeft Het Stedelijk Lyceum besloten om het budget te besteden aan cadeaus voor de leerlingen van al haar scholen. De leerlingen konden zelf aangeven hoe zij het budget voor hun school wilden inzetten. Voorwaarde daarbij was dat de besteding van het budget duurzaam ingezet moest worden en het gebruik voor alle leerlingen toegankelijk moet kunnen zijn. Wat zijn er door de leerlingen fantastische cadeau’s uitgekozen! Huidige én toekomstige leerlingen kunnen op deze manier gebruik maken van bijvoorbeeld nieuwe picknickbanken, speeltoestellen of spel- en lesmateriaal.

Op donderdag 2 juni in de ochtend worden de uitgekozen cadeaus door de locatieleiding op feestelijke wijze onthuld. Daarna kunnen alle leerlingen rond 12 uur genieten van een vrije middag en op vrijdag 3 juni starten de lessen vanaf het derde uur.