Je bent nu bijna klaar met de basisschool, en dan? Jij wilt naar een leuke school waar ook je vrienden of vriendinnen naar toe gaan. Je ouders zoeken vast een school met modern en effectief onderwijs. Dit is een belangrijke keuze die je samen met je ouders maakt.

Bij Het Stedelijk Zwering ben je aan het goede adres als je een kleinschalige school voor mavo of onderbouw havo zoekt. Wij bieden je de kans alles uit jezelf te halen en je talenten te ontwikkelen.

Op deze site en in de brochure lichten we een tipje van de sluier op en vertellen we je wat meer over onze school. We kunnen lang niet alles opnoemen wat Het Stedelijk Zwering zo bijzonder maakt. Als je wilt meemaken hoe het bij ons is, kom dan langs op onze open dagen of doe dagen. Op ikwilnaarhetstedelijk.nl vind je hiervoor alle details.

 

Aanmelden

Kies jij voor Het Stedelijk Zwering? Dan kun jij je na het ontvangen van je basisschooladvies aanmelden via je leerkracht. De aanmelding betekent niet dat je automatisch geplaatst wordt. Hiervoor kun je het aanmeldingsformulier gebruiken. Vul deze samen met je leerkracht in.

In Enschede hebben alle scholen samen afspraken gemaakt over de plaatsing en advisering in het kader van Passend Onderwijs. Natuurlijk krijg je wel volgens een vaste procedure bericht of je ook geplaatst bent op de door jou gekozen locatie. Meer informatie over de plaatsingsprocedure vind je hier.

Vanaf half december vind je hier het aanmeldingsformulier.