Je bent nu bijna klaar met de basisschool, en dan? Jij wilt naar een leuke school waar ook je vrienden of vriendinnen naar toe gaan. Je ouders zoeken vast een school met modern en effectief onderwijs. Dit is een belangrijke keuze die je samen met je ouders maakt.

Bij Kottenpark ben je altijd aan het goede adres, of je nu een school voor gymnasium, atheneum of havo zoekt. Of je nou interesse hebt in cultuur, techniek en natuurwetenschappen of wilt uitblinken in de moderne vreemde talen. Wij bieden je de kans alles uit jezelf te halen en dingen te bereiken die je nu misschien zelfs niet voor mogelijk houdt. Hoe we dat doen?

Op deze site en in de brochure lichten we een tipje van de sluier op en vertellen we je wat meer over onze school. We kunnen lang niet alles opnoemen wat Kottenpark zo bijzonder maakt. 

 

Aanmelden

Kies jij voor Kottenpark? Dan kun jij je na het ontvangen van je basisschooladvies aanmelden via je leerkracht. De aanmelding betekent niet dat je automatisch geplaatst wordt. Hiervoor kun je het aanmeldingsformulier gebruiken. Vul deze samen met je leerkracht in. In Enschede hebben alle scholen samen afspraken gemaakt over de plaatsing en advisering in het kader van Passend Onderwijs. Natuurlijk krijg je wel volgens een vaste procedure bericht of je ook geplaatst bent op de door jou gekozen locatie. Klik hier voor meer informatie

 

Informatiefilm over het Kottenpark